Emotivni trenutak: Reakcija usvojenog dječaka izmamila je suze mnogima

Radiosarajevo.ba
Emotivni trenutak: Reakcija usvojenog dječaka izmamila je suze mnogima
Skoro dvije godine Mandi i Tyler Palmer iz Perrysburga u Ohiou su sanjali o danu kada će postati roditelji.

Nažalost, u tome su ih spriječili zdravstveni problemi.

Tada su odlučili usvojiti dijete i te iste sedmice im je stigao poziv za usvojenje Huntera, dječačića koji je imao samo osam dana.

Prvo su godinu prolazili kroz period hraniteljstva, a onda su neko vrijeme bili u neizvjesnosti jer nisu znali hoće li Hunter pripasti njima ili nekoj drugoj porodici.

usvajanje3-570x854.jpg - undefinedFoto: Foto: Ann-Marie Finn

No, u decembru 2017. godine je stigla predivna vijest o tome da će ga napokon moći usvojiti.

Tog 18. decembra, Mandi i Tyler su se spremili i otišli u lokalnu sudnicu gdje su potpisali dokumente za usvajanje sedamnaestomjesečnog mališana. U trenutku kada ih je sudija i zvanično proglasio za njegove roditelje, maleni Hunter je preslatko reagirao – pogledao je u Tylera, počeo da plješće ručicama i uzviknuo je:

“Tata!”

usvajanje.jpg - undefinedFoto: Ann-Marie Finn

“O, Bože, stvarno je teško opisati taj trenutak kada je Hunter uzviknuo: ‘Tata!’ To je bio najemotivniji momenat u našim životima. Tyler nije prestajao plakati od ulaska u sudnicu pa sve do našeg odlaska. To jutro mi je rekao da ne može vjerovati kako je sve napokon gotovo i da je Hunter sada naš sin”, ispričala je Mandi za časopis APlus, prenosi Lolamagazin.com

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije