Publika se kladila da neće moći: Bh. ginisovac u minuti razbio 50 kokosovih oraha

Radiosarajevo.ba
Publika se kladila da neće moći: Bh. ginisovac u minuti razbio 50 kokosovih oraha
Muhamed Kahrimanović Hammerhand i Edin Kajević Kaja, bh. dvojac Guinnessovih rekordera, gostovali su u holandskom popularnom TV Showu “Wedden Dat” u Amsterdamu koji moderira voditeljica Silvia Meis.

Kaja je tokom nastupa u emisiji u kojoj je učestvovalo devet rekordera iz brojnih zemalja u minuti laktom razbio ukupno 50 kokosovih oraha. TV Masmedia Hilversum napravila je opkladu s publikom u studiju da li Kaja može ili ne može razbiti više od 40 kokosovih oraha u minuti.

Publika u studiju, kao i višestruki Guinnessov rekorder Muhamed Kahrimanović, čovjek kojeg su njemački mediji prozvali “Hammerhand” (“čekić ruka”), bili su oduševljeni Kajinim nastupom, koji je inače taekwondo majstor i alfa i omega TKD-a Bosna, jednog od najuspješnjih bh. sportskih kolektiva u ovom borilačkom sportu.

Bosanskohercegovački tandem Guinnessovih rekorda pored ovog TV nastupa u Holandiji najavili su nove nastupe, spektakle i obaranje novih rekorda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije