Australija: Timothy Chee djevojku zaprosio kroz ljubavna pisma

Radiosarajevo.ba
Australija: Timothy Chee djevojku zaprosio kroz ljubavna pisma
FOTO: Facebook / Tim Chee
Timothy Chee (25) iz Australije znao je da želi oženiti svoju sadašnju suprugu Candice Catherine već sedam dana nakon što su se počeli zabavljati.

Već druge sedmice njihove ljubavi, Timothy joj je poslao ljubavno pismo koje je počelo s velikim početnim slovom "W".

Candice su trebale tri godine i još 13 pisama da shvati kako je Timothee zapravo prvim slovom svakog pisma (a bio je to velik, istaknut i lijepo ispisan znak, nije da je baš bio skriven) slovkao W-I-L-L Y-O-U M-A-R-R-Y M-E, odnosno hoćeš li se udati za mene?

Pismo - undefinedFoto: Pinterest: Pismo

"Tim i ja nismo živjeli daleko jedan do drugoga, ali slali smo pisma jer nam se sviđala ideja izjavljivanja ljubavi preko papira kako bismo danas-sutra imali žive uspomene naše ljubavi. Mene je jako teško iznenaditi pa me ovo totalno šokiralo i ostavilo bez riječi", rekla je Candice, prenosi Miss7

"Probudila sam se 16. decembra 2015., a pored mene se nalazilo pismo u kojem je pisalo da se trebam odjenuti i izaći kada budem spremna. Čim sam otvorila vrata, svugdje oko sebe sam vidjela latice ruža i svijeće - srce mi je tuklo kao ludo i znala sam šta se sprema. Posjeo me u dnevnu sobu sa svim pismima koje mi je godinama slao. Pročitali smo ih zajedno naglas i proživjeli sve uspomene i sjećanja tokom godina provedenih zajedno. Nakon što smo ih pročitali, pažljivo ih je posložio i tražio da pogledam koje pitanje ona tvore...", prisjetila se Candice.

Ovo dvoje presretnih ljudi bili su "dobri prijatelji" godinama prije nego što su započeli vezu, ali čak i tada Candice je rekla kako je oduvijek za njega mislila da je "iskren, pažljiv i romantičan dečko".

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije