Prodaje se najluksuznija i najveća vila na engleskom poluotoku

Radiosarajevo.ba
Prodaje se najluksuznija i najveća vila na engleskom poluotoku
Foto: Profimedia / The Moorings, najluksuznija vila u Pooleu
Na malom engleskom poluotoku Sandbanks u Pooleu smještena je mega vila, omiljeno okupljalište milionera koja traži novog vlasnika.

Riječ je o najvećoj, najskupljoj i najluksuznijoj nekretnini na poluotoku koja se našla u prodaji, a njena cijena iznosi vrtoglavih 20 miliona maraka.

Ime joj je The Moorings, što u prevodu znači "vezovi", a to je i logično, s obzirom da ova raskošna vila ima i svoj privatni drveni dok te je jedna od najpoželjnijih nekretnina u očima engleskih bogataša.

Njeni vlasnici, uspješni biznismen Chris Thomas i njegova žena Sue, uložili su oko 12,5 miliona KM u izgradnju građevine koja bez ikakve sumnje može konkurirati prestižnim hotelima s pet zvjezdica.

Impresivna vila ima preko 1.200 kvadratnih metara i sastoji se od sedam spojenih kuća u kojima će novi vlasnik uživati u pet luksuzno uređenih apartmanskih soba, tri dnevna boravka za prijem gostiju, uredu, kinodvorani, vinariji, unutrašnjem bazenu, sauni, teretani, dvorišnoj recepciji i kući za brodove, prenosi Tportal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije