Prodaje nevinost: Dobila ponudu od 200.000 dolara, traži 10 miliona

Radiosarajevo.ba
Prodaje nevinost: Dobila ponudu od 200.000 dolara, traži 10 miliona
Ima 23 godine i još uvijek je djevica. Sada se Amerikanka Bailey Gibson odlučila na prvo seksualno iskustvo, no potencijalnog partnera to će skupo koštati.

Onaj ko uzme nevinost Bailey Gibson morat će platiti 10 miliona dolara. Atraktivna brineta čak je odredila i mjesto gdje će imati prvo seksualno iskustvo – Bunny Ranch, prestižni bordel u Nevadi.

Kako bi opravdala paprenu cijenu svoje nevinosti Bailey je postavila vruće fotografije na početnu stranicu "Bunny-Ranch". 

U međuvremenu je primila prve ponude. Mediji javljaju da je izvjesna "mušterija" ponudila 200.000 dolara, no Bailey smatra da to nije dovoljno. Želi mnogo, mnogo više...

Na početnoj stranici "Bunny-Ranch", Amerikanka objašnjava tajnu svog djevičanstva: Odgojana je na veoma religiozan način, a pohađala je kršćansku školu  za djevojčica. Dakle, nikada nije imala nikakav kontakt sa muškarcima.

Na internetu su se pojavile glasine da je Bailey prevarantica koja ne samo da nije djevica nego je imala brojne seksualne kontakte s muškarcima. Kako bi demantirala glasine, mlada žena je otišla kod ljekara i zvanično dobila potvrdila o svojoj nevinost. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije