Privatni detektiv otkriva: Četiri znaka da vas partner vara

Radiosarajevo.ba
Privatni detektiv otkriva: Četiri znaka da vas partner vara
Pinterest / Ilustracija
David King, jedan od najboljih privatnih detektiva na svietu, otkrio je najpopularnije znake koji ukazuju da vas partner vara.

Prema njegovim riječima, žene koje su zatražile pomoć privatnog detektiva bile su u pravu u 80% slučajeva. To je zbog toga što su uočile detalje o kojima njihovi partneri nisu brinuli. 

1. Prvi i najočigledniji znak jeste ako vaš partner počne da vodi mnogo više računa o svom izgledu nego ranije: koristi novi parfem, promijenio je frizuru, drugačije se oblači. Ako osjetite da ne želi da provodi mnogo vremena sa vama, vrlo je vjerovatno da vas vara.

2. Ako muškarac stavi šifru na telefon, tablet ili kompjuter bez dobrog razloga, to može biti znak za brigu. Naravno, ako bezobzirno gledate njegove foldere na kompjuteru i pratite sve njegove pozive, nema ništa čudnog u postavljanju šifre. Samo mu je potrebna privatnost. Međutim, ako je vaša veza puna povjerenja, a on postavi lozinku na sve uređaje, vjerovatno nešto krije.

3. Osoba koja vara je bijesna i agresivna. Svaki put kada mu telefon zazvoni, on napušta prostoriju kako bi razgovarao. Svako pitanje koje postavite, pa čak i ono najjednostavnije, vodi svađi. Izgleda kao da samo traži razlog za sukob. Nakon što razovarate o tome, on napušta kuću jer mu je potreban "svjež vazduh". Zapravo, u ovoj situaciji on pokušava da prestane da se osjeća krivim. Pokušava da opravda svoje akcije okrivljujući vas.

4. Posljednji znak da je vaš muškarac nevjeran, jeste njegova želja da odlazi iz kuće bez vas. Ako vas je nekad pozivao u kino, restoran ili na susret sa društvom, a sada samo traži razlog da ode negdje bez vas, to je znak za brigu. isto važi i za situaciju kada je vaš muž dosta vremena provodio u kući, a sada ima redovne susrete sa nekim, piše Kurir. Vrlo je vjerovatno da je vaš muž upoznao nekog novog i da vi za to još uvijek ne znate.

Važna stvar koju morate da zapamtite: odvojeno, ovi signali ne moraju ništa da znače. Međutim, ako primijetite nekoliko njih, ne bi trebalo da ih ignorirate.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije