Primjećena letjelica Millennium Falcon iz filmova Ratovi zvijezda

Radiosarajevo.ba
Primjećena letjelica Millennium Falcon iz filmova Ratovi zvijezda
Han Solo ne treba brinuti oko toga gdje je parkirao Millennium Falcon, jer su najveći fanovi filmova Ratovi zvijezda (Star Wars) primjetili svemirski brod na Google Mapsu na jednoj farmi u Britaniji.

Korisnik Twittera Andi Durrant objavio je sliku u srijedu. Kaže da je otkrio slavni brod nakon što je pretraživao na programu Google Earth produkciju kuću Longcross Studios da bi skrolao istočno od nje i pronašao farmu.

Svemirski brod je prekriven ceradom i ograđen sa nekoliko kontejnera.

Stu White, specijalista koji radi u Pinewood Studiosu i koji je radio na filmu Ratovi Zvijezda: Sila se budi, podijelio je još jednu sliku sa Google Mapsa, na kojoj se vidi novi Millennium Falcon posebno napravljen za novi film.


Iako je najpoznatiji pilot Millennium Falcona glumac Harrison Ford, koji glumi Han Soloa, u idućem filmu Solo: Priča iz Ratova zvijezda, će ga zamijeniti glumac Alden Ehrenreich.

Zadnji glumac koji je vozio ovaj svemirski brod bio je Daisy Ridley koji je glumio Reya u filmu Ratovi zvijezda: Sila se budi.


Brod će se pojaviti u idućem filmu The Last Jedi, čija premijera je zakazana za 15. decembar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije