Prevarena žena osvetila se suprugu na nesvakidašnji način

Radiosarajevo.ba
Prevarena žena osvetila se suprugu na nesvakidašnji način
Foto: Daily Mail / Sonia Barton

Sonia Barton iz Engleske saznala je da je njen suprug, s kojim ima troje djece, vara. Kako bi mu se osvetila, uzela je njegovu kolekciju ploča i od njih napravila kuhinjski pod.

Par je u istoj kući živio 13 godina, a nakon što je riješila rastavu s preljubnikom, Sonia je zaključila da njenom domu treba preobrazba.

Već je ranije htjela pločama urediti pod u kuhinji, ali njenom suprugu ideja se nije svidjela. No nakon rastave, odlučila je krenuti s preuređenjem doma, a za svoju ideju iskoristila je kolekciju ploča svog bivšeg supruga.

Kuhinjski pod Sonie Barton - undefinedFoto: Daily Mail: Kuhinjski pod Sonie Barton

Volim ‘uradi sam’ projekte i volim boju pa mi je ideja za kuhinju došla prirodno. Već sam ranije htjela staviti ploče na pod u kuhinji, ali mužu se to nije svidjelo, a nakon rastave odlučila sam to i učiniti. Kada god uđem u kuhinju zabavlja me i nasmijava kada god vidim njegove ploče na podu – ispričala je.

Svoju preuređenu kuhinju naziva "plodom ljubavi". Radila je samo vikendima i trebalo joj je godinu da završi projekt.

"Sama sam napravila sve ladice i vrata i kako volim jarke boje, sama sam sve i obojila. Dugo sam birala pločice i nisam mogla naći ništa što mi se sviđa pa sam na kraju kupila obične bijele te ih obojila po svom ukusu", objasnila je.

Pod je izradila tako što je sve željene elemente zalijepila za pod i onda je preko toga stavila smolu.

"To je čvrst pod i trebao bi dugo izdržati. Čini me sretnom i nasmije me svaki put kada ga vidim",  zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije