Prestravljeni mladić tvrdi da je uspio snimiti duhove

Radiosarajevo.ba
Prestravljeni mladić tvrdi da je uspio snimiti duhove
PrtScr / Dobra prevara ili...?

Šta učiniti ako živite sami, a u toku noći čujete kako se stvari pomjerajaju u vašem stanu.

Pozvati policiju? Istjerivače duhova? U slučaju mladića Rustyja Johnsona, rješenje je - uzeti kameru i sve snimiti.

Iako bi većina ljudi napustila svoj voljeni dom ili bar pozvala neku tetku koja zna nekog ko "priziva i tjera duhove", ne i Rusty. Ne, on želi da cijeli svijet povjeruje da duhovi postoje i da neki od njih žive u njegovom stanu.

Dakle, Rusty iz Fayettevillea, Sjeverna Carolina, tvrdi da posjeduje dokaze da duhovi postoje, a prvi snimci nastali su u decembru 2016, kada je snimio prvi, kako ga zove, incident u kuhinji u kojem se razni predmeti "sami od sebe" pomjeraju...

Rusty kaže da ga je sve prestravilo, a publika na YouTubeu je podijeljena. Dok ga jedni upozoravaju na demonske i šejtanske aktivnosti, drugi mu pak čestitaju kako se "silk na snimku uopće ne vidi".

Ništa to nije obeshrabrilo Rustyja koji je nastavio snimati "dešavanja", a ovo je zabilježio za Novu godinu:

"Imao sam zastrašujući početak nove godine. Nakon što su mi blagoslovi i pročistili stan, bilo je tiho i osjećao sam se opušteno prvi put u ko zna koliko vremena, no to nije trajalo dugo. Probudio sam se ovog jutra, nešto sam čuo i izvadio sam telefon da snimam. Stvari su danas otišle na novi nivo.

Osjećao sam prijetnju. Zgrabio sam odjeću i osnovne stvari i otišao. U hotelu sam, bar večeras, a onda ću pokušati izgurati do kraja mjeseca", napisao je Rusty, izrazivši nadu da će u februaru napustiti stan, piše Unilad, podsjećajući nas na ovu priču.

Ne znamo gdje se sad nalazi Rusty, no nadamo se da ne živi više tamo...osim ako ne želi da njegova priča postane horor film "baziran na istinitim događajima".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije