Poznata Spiceica i zvijezda X Factora: Šmrkala sam 5-6 linija dnevno

Radiosarajevo.ba
Poznata Spiceica i zvijezda X Factora: Šmrkala sam 5-6 linija dnevno
Instagram / Mel B
Poznata britanska pjevačica, bivša članica ženskog benda Spice Girls - Mel B priznala je da je šmrkala pet do šest linija kokaina dnevno dok je snimala X Factor.

Priznala je u svojoj autobiografiji Brutally Honestd i da je 2014. godine pokušala sebi oduzeti život nakon što je popila čak 200 tableta protiv bolova. Zbog toga nije bila na snimanju polufinalne emisije 2014. godine.

"Bila sam jadna osoba, izvan kontrole. Dnevno sam uzimala oko pet ili šest linija kokaina prije i nakon posla. Ubijala sam bol. To me dizalo kako bih zaboravila na sve osim showa koji sam snimala. Bila sam tako nisko da sam počela uzimati kokain samo kako bih izdržala, kako bih preživjela život sa Stephanom, koji je izgledao poput neurotične klaustrofobije", rekla je Mel B.

Istaknula je i to da joj droga nije utjecala na suđenje u showu, te da na setu nije morala uzimati kokain, jer joj je bila odlično raditi s ekipom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije