Posao iz snova: Nude plaću od 13.000 dolara, a od radnika traže samo da uživa

Radiosarajevo.ba
Posao iz snova: Nude plaću od 13.000 dolara, a od radnika traže samo da uživa
Prosto nevjerovatan konkurs za posao otvoren je prethodnih dana na web siteu za putovanja Cancun.com, koji je objavio oglas za novo zaštitno lice čiji će posao biti da jednostavno uživa u putovanjima i prima plaću za to.

Kako je pojašnjeno, posao novog zaposlenog bit će da sjedi na plaži, spava u luksuznim hotelima, posjećuje noćne klubove kao VIP gost, učestvuje u raznim aktivnostima i sve to objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Fortune.

Za ovaj posao, novi radnik bit će plaćen 13.000 dolara mjesečno što je za šest mjeseci, koliko traje ugovor, ukupno 78.000 dolara.

Ponuđač ovog posla objašnjava da se ovakvo iskustvo doživljava jednom u životu, a generalni menadžer Chad Mayerson, generalni menadžer stranice Cancun.com.

"Mogućnost da budete plaćeni, živite i putujete širom Meksika je prilika koja se pruža jednom u životu. Zaista je riječ o jednoj o izvanrednih turističkih destinacija i želimo biti sigurni da smo našli pravu osobu da nam pomogne da pokažemo ostatku svijeta šta to Cancun ima da ponudi, od kulture i društva, do prelijepih hotela i nestvarnih plaža", dodao je on.

Da biste se prijavili za ovu poziciju, neće biti dovoljan samo CV, već se od kandidata traži da pošalju jednominutni video u kom objašnjavaju zašto su idealni za taj posao.

Konkurs je otvoren do 17. decembra, a možete ga pronaći na linku https://ceo.cancun.com/job-description.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije