Poruka mame djevojčice s poteškoćama nezaustavljivo se širi regijom

Radiosarajevo.ba
Poruka mame djevojčice s poteškoćama nezaustavljivo se širi regijom
Foto: Pixabay / Ilustracija

Internetom se nezaustavljivom brzinom širi poruka mame dvoje djece od kojih je jedno dijete s poteškoćama. Naime, Tanja Tomić Domić putem Facebooka je odlučila zamoliti sve ljude jednu važnu stvar.

Pogrešna dijagnoza: Dječaka iz Viteza šest godina u školi vodili kao "retardiranog"

“Dragi prijatelji (znani i neznani), većina vas zna da sam majka dvoje divne djece. Nažalost, Mila je dijete s teškoćama. Ona nije izabrala taj put. Ni mi, kao njena obitelj nismo. Kao i ostale obitelji djece s teškoćama. Jednostavno smo se našli u toj priči i trudimo se najviše što možemo. Da je lako, nije”, pojasnila je pa nastavila:

“Javljam vam se s molbom da odvojite pet minuta i razgovarate sa svojom djecom da nisu svi rođeni pod sretnom zvijezdom da budu zdravi. Naučite ih da nije se lijepo rugati i upirati prstom, da nije lijepo govoriti za djecu s teškoćama da su čudovišta, da nije lijepo pitati je li pametnija ona ili pas. Sin nam je puno puta bio predmet izrugivanja radi nje, ni kriv ni dužan. Puno puta nam se stisnulo srce i oči zasuzile. Nama je Mila savršena takva kakva je. Molim vas, naučite ih da je i drugačije nekome savršeno", piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije