Položaj u kojem muškarac spava otkriva šta želi u krevetu

Radiosarajevo.ba
Položaj u kojem muškarac spava otkriva šta želi u krevetu
Većina nas ima omiljeni položaj za spavanje – pa tako najvjerovatnije i tvoj partner.

Ako ne znaš koja je to – promatraj!

Naime, to ti može otkriti što si (možda potajno) želi u krevetu.

Spava na leđima

Osobe koje spavaju na leđima mogu se fino opustiti u krevetu – ruke i noge opušteno stavi pored sebe i fino se namjesti prije nego zaspe. Takav je i kod seksa: opušten i otvoren za sve. Zato rado eksperimentira te voli neobičan seks i seksualne igračke. Voli on i romantičan seks, ali više uživa u „zabranjenom“ – u uredu, na otvorenom ili u garderobi. Konzervativna žena u krevetu? To je za njega poput metka u čelo!

Spava na trbuhu

Osobe koje spavaju na trbuhu su prilično dominantne. Rijetko će ti prepustiti kontrolu, a naročito u krevetu. Zbog toga voli položaje poput psećeg – kod kojeg ima potpunu kontrolu. Voli bezazlene igrice vezanja – naravno, jedino ako je on šerif. Osobe koje spavaju na trbuhu obično su perfekcionisti – što je dobro za tebe, jer će dati sve od sebe da postigneš orgazam.

Spava na boku

Osobe koje spavaju na boku su suzdržane i plahe – instinktivno traže zaštitu u položaju fetusa. Odvažni seksualni položaji ili situacije nisu njegov stil – to je previše riskantno. Voli dugačke predigre i „mazne“ položaje s puno tjelesnog dodira. Naravno, apsolutni favorit mu je položaj kašike – tada može ležati na boku – i puno se maaazitiii…, prenosi 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije