Policija uhvatila bika koji je bježao po Dalmaciji, on im opet pobjegao

Radiosarajevo.ba
Policija uhvatila bika koji je bježao po Dalmaciji, on im opet pobjegao
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL / Ilustracija

Bik Jerry koji danima bježi po Dalmaciji, sinoć je opet izbjegao hvatanje. Kako je potvrdio mesar Petar Skejo, bika su sinoć uspjeli staviti u obor, ali je Jerry odlučio pobjeći dalje u brda, prenose 24sata.

„U po noći su ga u zamku stavili, ali nisu ga fizički uhvatili. Ušao je u obor, ali je uspio opet izmigoljiti i sad mu se opet gubi trag. Otišao je gore na sjever u Rudinama. Prije je bježao zapadno, a sad je otišao gore, na više brdo“, kazao je Skejo za 24 sata.

Dodao je da će se Jerryja, kad je već tako uporan, poštedjeti smrti.

„Zaslužio je da izbjegne smrt pa ćemo ga vjerojatno poštedjeti“, rekao nam je Skejo.

Podsjetimo, u petak je u popodnevnim satima u Kaštel Starom pobjegao bik jer mu se 'nije svidio' boravak u klaonici. Splitska policija je preko vikenda upozoravala građane koji ugledaju bika da se ne približavaju nego da odmah zovu policiju.

U subotu je i dalje trajala potraga, a znalo se jedino da je pobjegao u smjeru šume iznad naseljenog dijela Rudina. U potragu je bila uključena policija, lovačka udruga iz Kaštela i djelatnici veterinarske stanice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije