Pogrešan potez: Vodio ljubav s djevojkom pa mu pukao spolni organ

Radiosarajevo.ba
Pogrešan potez: Vodio ljubav s djevojkom pa mu pukao spolni organ
Foto: The Sun / Louise Gray i Sean Marsden
Muškarac iz Velike Britanije opisao je kako mu je penis nabreknuo na “veličinu boce vina” nakon što mu je pukao tokom seksa sa svojom djevojkom.

Sean Marsden (48) tzv. “psećim stilom” vodio je ljubav sa svojom djevojkom Louise Gray (36), kad je napravio pogrešan potez i začuo lom, nakon čega se grčio od boli, piše The Sun

Louise je odmah nazvala hitnu pomoć, dok se Sean grčio u agoniji. Hirurzi iz bolnice Royal Shrewsbury bili su prisiljeni dati mu morfij i podvrgnuti ga operaciji.

Ispostavilo se kako je Sean slomio penis i rastrgao uretru.

“Čuo sam da je nešto puklo i odmah sam Louise rekao da nešto nije u redu”, prisjetio se Sean tog, za njegovo spolovilo kobnog 22. decembra prošle godine.

“Zgrabio sam ga i samo je rastao i rastao. Nisam mislio da će stati. Narastao je do veličine boce vina. Bilo je izvan moje kontrole i nasmrt sam se uplašio”, kaže Sean.

“Bol je bio nemjerljiv. Zaista je bio nepodnošljiv. Dolazio je u valovima. Zapravo sam mogao vidjeti gdje je puknulo i znao sam da moram u bolnicu.”

Srećom, Sean neće imati trajnih posljedica (osim, možda, povremene psihološke traume). Doktori su mu rekli da pričeka sa sljedećim seksom mjesec dana, no kaže kako je izdržao samo tri sedmice.

U bolnici je zadržan preko noći, a dobio je i privremeni kateter te mu je spolovilo bilo omotano zavojima.

Louise kaže kako je traumatizirana cijelim događajem. “Bila sam potpuno u šoku kad se to dogodilo. Znala sam da nešto ozbiljno nije u redu. Vidjela sam lom”.

“Bilo je jako traumatično i jako se mučio s tim. Nisam ni znala da je moguće slomiti penis. Osjećala sam se jako loše zbog toga.”

“Osjećala sam krivicu i još uvijek osjećam jer mislim da sam ja zaslužna. Toliko ga je boljelo i bilo mi je teško gledati to.”

Uprkos punom oporavku, Sean je zabrinut da zbog incidenta neće moći imati djecu. “Nisam siguran kad ću saznati. Moram pričekati i vratiti se u bolnicu da saznam više”, rekao je.

“To bi me uništilo. Ne mislim da će se dogoditi, ali nikad ne znate", prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije