Pogledajte kako živi sestra Davida Beckhama, dok se on "kupa" u milionima funti

Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako živi sestra Davida Beckhama, dok se on "kupa" u milionima funti
Foto: Facebook / Pogledajte kako živi sestra Davida Beckhama, dok se on "kupa" u milionima funti

Život katkada zaista piše vrlo tužne i tragične priče. Jednu takvu imaju i Beckhamovi. Dakako, ne Davidova porodica slavnog nekadašnjeg nogometaša, već njegova bliža familija.

Beckhamova sestra Lynne nalazi se u teškim finansijskim problemima i navodno jedva preživljava.

Beckham je u svojoj karijeri zaradio bogatstvo kojim bi mogao osigurati egzistenciju ne samo svojoj porodici već i široj familiji i dalekim rođacima. Međutim, to baš i nije tako u stvarnosti.

Premda je u karijeri od nogometa, sponzora, manekenstva i brojnih ulaganja zaradio oko 340 miliona funti, dakle gotovo da grca u milionima, Beckham nije baš toliko darežljiv kada je u pitanju njegova porodica.

Dok on i njegova porodica uživaju luksuzu, njegova sestra pokušava zaraditi koju funtu prodavanjem rabljenih stvari na društvenim mrežama.

Razlog možda leži u tome što Lynne i David nisu u dobrim odnosima još od 1999. godine. Tada se Lynne udala za Colina Everyja, a David to nije odobravao. Beckham je bio na sestrinoj svadbi, ali Victoria nije htjela ići.

Njegova se sestra razvela 2010. godine, a nakon toga njezin sedmični prihod iznosio je samo 164 funte, tvrde to engleski mediji.

U finansijskim je problemima još i dan danas, kad pokušava preživjeti prodajom polovne odjeće, obuće pa čak i kuhinjskih aparata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije