Plastičnih operacija nikada dosta: Bizarni trend povećanja usana

Radiosarajevo.ba
Plastičnih operacija nikada dosta: Bizarni trend povećanja usana
Nekim ljudima jednostavno nikada nije dosta plastičnih operacija.

Pogledajte fotografije osoba koje su pretjerale sa ubrizgavanjem kolagena u usne

Kerli Mersola

Kerli nije žalila novca da postane kao svoj idol Jessica Rabbit. Umjesto da poradi malo na boji kose, ona se bazirala na tijelo, pa je tako potrošila blizu 50.000 hiljada dolara.

Keris Godvin

"Ja volim lažan izgled, rekla je Keris jednom prilikom. Za sada je u svoj izgled uložila veoma "skromnu" količinu novca, svega 10.000 funti. Ipak, ako je pogledate u usne, vidjet ćete da je opsjednuta njihovom veličinom.

Leona Omalis

Ova majka troje djece je svoj izgled dovela do tolike neprepoznatljivosti da su čak i njena rođena djeca bila prestravljena njenim usnama u jednom trenutku.

Siril Ruh

Ovaj mladić iz Francuske ima samo jednu želju, a to je da liči na svog idola - Marilyn Monroe. On je do sada potrošio oko 5.000 funti na botoks i filere za usne. 

Piksi Foks

Ova 27-godišnjakinja je do sada izvršila oko 200 operacija na svom tijelu, od kojih je možda najradikalnija uklanjanje rebara, tačnije, čitavih šest. Njeni bizarni zahtjevi su je koštali oko pola miliona funti, a kaže da tu neće stati i da uživa u svakoj novoj operaciji. 

Star Delgudus

Prvu operaciju je obavila sa 17 godina, a do sad je imala oko 200 zahvata. Ova bizarna navika ju je koštala 220.000 funti. Kaže da joj je želja da liči na Barbiku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije