Pijani mladić uhapšen nakon što je pokušao da "ima seks" s - hrpom lišća

Radiosarajevo.ba
Pijani mladić uhapšen nakon što je pokušao da "ima seks" s - hrpom lišća
Foto: The Sun / Michael Golsorkhi

Michael Golsorkhi, 26-godišnji Britanac, dobio je osam sedmica zatvora nakon što je prošlog mjeseca pokušao da "ima seks" s - hrpom lišća na parkingu. 

Golsorkhog su prijavili zaposlenici obližnjeg puba, nakon što se pijani mladić, sa spuštenim hlačama, zaletio u hrpu lišća ispred šokiranih obitelji koje su sjedile i ručale u pubu. 

Zaposlenici su prvo počeli vrištati na mladića, a onda je on podigao veš i pobjegao u grmlje iz kojeg je izašao deset minuta kasnije, nakon što je policija stigla i zatražila da izađe. 

"Kolega i ja smo vidjeli muškarca koji se ponaša čudno. Imao je spuštene pantole i vidjela mu se stražnjica, a ponašao se kao da se seksa... U jednom trenutku sam povikao 'šta radiš to, gade', a onda je ustao, obukao pantalone i sjeo u grmlje", ispričao je jedan od zaposlenika puba.

Advokat mladića kazao je da je Golsorkhi prije incidenta uzeo kombinaciju zabranjenih supstanci - od kokaina do marihuane - i alkohola, te je, kako je rekao advokat Neville Warburton, "došao u neko čudnovato stanje". Dodaje i da se mladić ne sjeća ničega.

"Ne može objasniti svoje ponašanje i nevjerovatno je posramljen", rekao je Warburton. 

Sudija je, donoseći kaznu, poručio mladiću da razmisli malo o svom životu i potraži pomoć 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije