Pećinski čovjek bez problema privodi žene: Nekad se grlimo, nekad seksamo

Radiosarajevo.ba
Pećinski čovjek bez problema privodi žene: Nekad se grlimo, nekad seksamo
Foto: Facebook / Chatupoom Losiri
Chatupoom Losiri (48) sa Tajlanda, poznatiji kao “Čovjek iz pećine“, pod prismotrom je vlasti zbog brojnih pritužbi lokalnog stanovnika koji tvrde da se ne ponaša pristojno.

Losiri je došao u nezavidnu poziciju jer se pohvalio da je zaveo jednu Ruskinju, a onda je već sljedećeg dana postavio fotografiju neke druge žene koja je naga spavala u njegovom krevetu.

Prošle nedjelje policija je došla da ga provjeri kako bi ustanovili da se ne događa ništa sumnjivo ili ilegalno. Policajci su ustanovili da ovaj muškarac nije prekršio nikav zakon, ali su istakli da je za žene rizično da idu u njegovu pećinu, piše Daily Mail.

Losiri se branio pred novinarima da nije učinio ništa loše i da žene dolaze u njegovu pećinu jer tako žele.

“Žene koje spavaju ovdje, nisu na bilo koji način prisiljene. Nijedna žena nije primorana, a ponekad nemamo seks. Nekad se samo grlimo do jutra. Svi su sretni, pa sam i ja sretan”, rekao je on.

“Čovjek iz pećine” postao je online senzacija kada je počeo da dokumentuje svoj život na malom ostrvu. U postu na Facebooku prošlog mjeseca pohvalio se kako je upoznao jednu Ruskinju i priveo je.

“Danas sam motorom krenuo do pećine, kada sam vidio lijepu ženu sa druge strane puta. Rekao sam joj: “Prekinuli ste me. Vozio sam ka kući, ali sam zbog vaše ljepote morao da se okrenem. Morao sam da razgovaram sa tobom i saznam da li si lijepa i iznutra”, rekao je on.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije