Par porijeklom iz BiH ponosan na svoj "posao": Snimamo svoj seks i uživamo u tome

Radiosarajevo.ba
Par porijeklom iz BiH ponosan na svoj "posao": Snimamo svoj seks i uživamo u tome
Foto: Hanza Media / Emma i Eddie Lovett
Lovettovi ili bračni par Emma i Eddie porijeklom s brdovitog Balkana se nimalo ne ljute, ako ih pitate jesu li seksualni radnici.

Jesu, kažu, i s ponosom navode kako je njihovo sto postotno otvoreno, sto postotno istinito seksanje pred kamerama i ekranom računara, samozadovoljavanje, ispunjavanje fetiša, opsceni razgovor, igranje raznoraznih uloga, među njima i onih dominacije, sve to pred napaljenim gledateljima koji to masno plaćaju, samo običan i normalan posao, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ništa drukčije od rada na šalteru, dućanu, u školi, ali smeta im kada taj posao neko nazove pornografskim, jer je webcam, a oni su po tome globalno poznati, tek njegova nadogradnja, viši nivo.

"To je normalan posao kao i onaj službenice u banci, prodavačice, nastavnice, pa ne volimo da nas netko zbog našeg seksanja ili samozadovoljavanja pred kamerama diskriminira. Sve je to za ljude, jer da nema seksa ne bi bilo ni nas, ni svih onih koji misle kako je to nešto prljavo i strašno. Mi smo seksualni radnici i time se ponosimo.

Samo šta se ne dižemo kao sav ostali svijet u šest ujutro, već radimo kada hoćemo, kako hoćemo, biramo s kime. I jako dobro živimo od tih maksimalno sedam dana", pojasnili bračni par Emma i Eddie.

Emma je po roditeljima iz Tuzle, 26 joj je godina, Eddiju je 28, otac mu je Bosanac, majka iz Rijeke, a on iz Pule. S ratom su s obitelji otišli živjeti u Arizonu, gdje su se njih dvoje i upoznali u srednjoj školi. I počeli se zabavljati na ljetnom partyju na kojem je Emma bila toliko pijana da je stalno navlačila majičicu put gore. I svima na izvolte pokazivala grudi.

"Joj ja to obožavam, stalno sam to radila. I dan danas to pred kamerama obožavam raditi. Ja sam skroz seksualna i volim provocirati kada me drugi gledaju. Iza kamera nisam toliko, iza kamera mi vodimo jedan skroz običan život, dosadni, s radom u vrtu, sadnjom cvijeća, igrom s naša tri psa. Oženili smo se vrlo brzo, radili uobičajene poslove, ja sam čak bila sekretarica. I shvatili kako tu nema love. Jednom smo na TV-u videlij film o webcamu i Eddi mi je rekao, ti se voliš skidati i pokazivat gola, pa što to ne unovčiš. Otvorila sam stranu, krenula i to je bilo super. Odmah smo počeli dobro zarađivati", kaže Emma.

Ostatak teksta pročitajte na linku...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije