Astro / Ovo su najrastrošniji horoskopski znakovi, jednostavno ne znaju s novcem

21. 07. 2019. u 19:26:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Neki ljudi odlično raspolažu novcem, a neki troše bez razmišljanja i iz mjeseca u mjesec se "krpe" do sljedeće plaće.

Astrolozi tvrde da na način na koji raspolažete novcem utječe i horoskop, a ovi znakovi zodijaka slove za najrastrošnije:

Vaga

Vage uživaju u šopingu i često troše novac na stvari koje im uopće nisu potrebne. Kada nešto žele, sklone su bez razmišljanja na to potrošiti i više no što smiju i mogu, a zbog te navike se gotovo svakog mjeseca dovode do ruba bankrota.

Strijelac

Strijelci obožavaju izlaske i druženje, a u društvu su uvijek prvi koji će počastiti. No iako novac češće troše na druge nego na sebe, to najčešće rade bez promišljanja o svojem budžetu zbog čega često ostanu bez novca puno prije sljedeće plaće.

Lav

Za razliku od Strijelaca, Lavovi novac obično troše isključivo na sebe, a vole se počastiti i stvarima koje si uopće ne mogu ni priuštiti. Spa tretmani, dizajnerske krpica, putovanja... Osobe rođene u ovom znaku uopće ne mare za svoj budžet i maksimalno uživaju u životu sve dok na naplatu ne sjednu računi koje ne mogu podmiriti.

Blizanci

Blizanci su uglavnom jako spontani i ne razmišljaju na duge staze, što ih čini i najneodgovornijim horoskopskim znakom kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju potrošiti cijelu plaću u samo jedan dan i češće se nađu u novčanim problemima od svih drugih znakova zodijaka.

NEMA KOMENTARA