Ovo su djeca najvećih kriminalaca: Opasni i 's parama'

Radiosarajevo.ba
Ovo su djeca najvećih kriminalaca: Opasni i 's parama'
Pinterest / Ilustracija
Kriminal je aktivnost koja se isplati, misao je svakog lopva, narkodilera ili mafijaša koji je mračnu stranu odabrao kao svoj životni poziv.

I dok većina ne uspije obogatiti se u tome, neki ljudi s vrlo dobrim smislom za kriminal od toga su stekli ogromnu imovinu, a njihova djeca spremno su prihvatila uživanje u takvom životnom stilu i dokaz su one stare kako "jabuka ne pada daleko od stabla", piše Express.

Ivan Guzman

Poznat je po objavljivanju fotografija gomile novca, hrpe ključeva luksuznih automobila, egzotičnih životinja i pozlaćenog oružja te naravno nebrojenih razgolićenih žena sa silikonima. Na društvenim se mrežama često hvali i dolascima, odlascima te bijegovima iz zatvora svog ozloglašenog tate Joaquina "El Chapo" Guzmana. Nakon posljednjeg hapšenja na Twitteru je prijetio meksičkoj vladi uz riječi "Ne znate što ste napravili i nevolje u koju ste se uvalili"

Afredo Guzman

Nešto mlađi i nezreliji Ivanov brat također se obožava hvaliti preko društvenih mreža, a ne nedostaje mu niti bahatosti niti love. Drugima se na svojim profilima obraća s riječima "Ovdje me možete pronaći, vi obični smrtnici" izdižući se iznad drugih, a ni on nije imun na ljubav prema oružju i luksuznim automobilima, koje voli spajati.

Alfredo_Guzman.jpg - Ovo su djeca najvećih kriminalaca: Opasni i

I on je reagirao na uhićenje svog oca prijetnjama "Mogu biti svetac ako se ponašate pošteno prema meni, no u svakom drugom slučaju sam otrov. Vlada će uskoro zapamtiti Guzmane".

Serafin Zambada

Baš kao što je El Capo oformio blisko partnerstvo s Ismaelom "El Mayom" Zambadom, Sinaloa kartel i sinovi dva narkobossa su također oformili prijateljstvo. Tako su i Ivan i Alfredo bliski sa Serafinom Zambadom, najvjerovatnijim nasljednikom carstva i kartela njegovog oca.

Serafin_Zambada.jpg - Ovo su djeca najvećih kriminalaca: Opasni i

Poput Guzmana, nije sramežljiv oko pokazivanja svog bogatstva u obliku automobila, oružja i drugih igrački, a za razliku od njih on čak niti ne reže svoje lice ili ga zamagljuje s inkriminirajućih fotografija. To mu se obilo u glavu kad ga je uhvatila američka DEA nakon prolaska granice iz Sonore u Arizonu.

Melissa Plancarte

Pop pjevačica u usponu, kako sama sebe naziva, Melissa je pravi primjer narcisa. Svoj put do muzičke slave pokušava ostvariti na poprilično bizaran način, povezujući svoje ime sa zločinačkom organizacijom svog oca. Enrique Plancarte bio je jedan od najtraženijih Meksikanaca od strane policije i Interpola te vođa Vitezovi templari kartela prije nego je ubijen u obračunu 2014.

Melissa_Plancarte.jpg - Ovo su djeca najvećih kriminalaca: Opasni i

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije