Ovo su četiri najneurednija horoskopska znaka

Radiosarajevo.ba
Ovo su četiri najneurednija horoskopska znaka
Pixabay / Ilustracija

Bilo da je riječ o kreativnom neredu ili o pravom haosu, osobe rođene u pojedinim horoskopskim znakovima ne mare za to kako izgleda njihov životni prostor. Među svim znakovima, ovih pet je najneurednije - imali izgovor za to ili ne.

Blizanci

Blizanci nisu neuredne osobe po prirodi, no kako su stalno u nekom pokretu, nemaju previše vremena za pospremanje i čišćenje. Također, ponekad nastoje odmah pospremiti nered iza sebe, no ako to nije u najzgodnijem trenutku, ostavit će sve za kasnije, a ako im se takva situacija ponovi nekoliko puta, u njihovom domu zavlada pravi nered.

Lav

Iako generalno nisu neuredni, Lavove zanima puno stvari pa će uvijek odabrati raditi bilo što pametnije. Zbog toga im pospremanje i čišćenje dolazi kao zadnja tačka dnevnog reda pa je za ljude rođene u ovom znaku najbolje da imaju kućnu pomoćnicu ili nekoga ko će za njima čistiti.

Strijelac

Strijelci sebe ne smatraju neurednima, no svjesni su da brzo i lako mogu nakupiti nepospremljene stvari, što će neko vrijeme odgađati pospremiti. Iako nesvjesno priznaju da su neuredni, direktno to nikada neće reći te će uvijek tvrditi da vode računa o čistoći.

Vodolija

Vodolije nisu redovni po pitanju pospremanja, no kad im se nered nakupi, opere ih ludilo pa počnu sve manijakalno čistiti i pospremati. Oni svoje stvari ostavljaju posvuda i nisu perfekcionisti pa im nered i prljavština na smetaju sve dok ne postane kritično.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije