Ovo je vaš ljubavni horoskop od 12. do 18. juna

Radiosarajevo.ba
Ovo je vaš ljubavni horoskop od 12. do 18. juna
Foto: Depositphotos / Ilustracija

OVAN

Ovnovi ove sedmice u partnerskim i porodičnim odnosima imaju vrlo napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi zakomplicirati odnos s partnerom. Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo i zaljubljivanje, a neki mogu započeti novu vezu, piše atma.hr.

BIK

Bikovi ove sedmice neće biti u ljubavnim neprilikama, mada će neke u svježim vezama povremeno mučiti je li voljena osoba u potpunosti iskrena. Ipak većina će se dobro provesti, a slobodni mogu imati ljubavnog uspjeha. Zauzeti su posvećeni svojoj vezi.

BLIZANCI

Blizanci će obnavljati partnerske odnose koji su u prethodnom periodu bili narušeni i uspostavljat će ponovo međusobno povjerenje. Krajem sedmice mnogi će biti skloni emotivnijoj komunikaciji i mogu imati potrebu da se više vežu za osobu koju vole.

RAK

Razvoj situacije na radnom mjestu će za mnoge Rakove značiti veliku napetost u ljubavnim odnosima, koja kod mnogih može kulminirati neugodnim svađama. Slobodni će biti mnogo bolje sreće, jer mogu upoznati neku novu i zanimljivu osobu.

LAV

Lavovi će imati potrebu nametati svoj stav u komunikaciji s drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su moguće manje razmirice u vezi. Slobodni bi mogli upoznati neku novu i lijepu osobu ili započeti novu vezu.

DJEVICA

Djevice će biti oslobođene napetih situacija i negativnih utjecaja okoline, tako da trebaju ovu sedmicu iskoristiti i provesti ga što više s voljenom osobom. Neki i pripadnici znaka mogu imati lijepa poznanstva, ali je moguće i da osoba koja im se svidi ne bude potpuno iskrena.

VAGA

Vage su u vrlo napetim emotivnim odnosima s partnerom, a neće biti isključene ni svađe.
Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Slobodni pripadnici znaka mogli bi upoznati osobu koja će im se svidjeti preko posla.

ŠKORPION

Škorpioni svoju emotivnu napetost mogu proživljavati iznutra, a mnogi će se suzdržavati od konflikta. Emocije će biti naglašene, neki će biti skloni tajnim ljubavima, a samim tim i ljubavnim aferama, gdje može vladati velika doza strasti i ljubomore.

STRIJELAC

Strijelci osjećaju olakšanje u svojoj vezi, jer su se oslobodili nečega što je stvaralo veliku tenziju u partnerskim odnosima. Slobodni pripadnici znaka bit će skloni zaljubljivanju, a broj novih veza mogao bi se povećati, dok će zauzeti više uživati s partnerom.

JARAC

Jarci preživljavati nepovoljniji period u svom ljubavnom životu. Mnogi se neće slagati s partnerom, a svađe bi mogle postati učestale. Krajem sedmice moguć je neki dogovor. Slobodni mogu imati više susreta i novih poznanstava.

VODENJAK

Vodenjaci bi mogli učvrstiti svoje partnerske odnose i konačno shvatiti što je to što od svoje veze žele. Neki bi mogli sresti i staru ljubav, dok će mnogi slobodni biti raspoloženi za druženje s prijateljima u kojem mogu sresti neku zanimljivu osobu.

RIBE

Ribama može biti prilično burno na emotivnom planu. Razvoj situacije mogao bi dovesti do ljubomornih i napetih situacija s voljenom osobom, ali krajem tjedna razgovor može pomoći. Slobodni mogu započeti ozbiljnu vezu s nekim koga su slučajno upoznali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije