Ovo je najljepša ljubavna poruka svih vremena

Radiosarajevo.ba
Ovo je najljepša ljubavna poruka svih vremena
Foto: Express.hr / June Carter i Johnny Cash

Subjektivno je i nezahvalno govoriti o najljepšoj, najjačoj, jedinoj istinskoj ljubavi.

Svako od nas imao je najljepšu i najjaču, no pismo koje danas objavljujemo su odabrali brojni građani i to u jednoj britanskoj anketi uoči Valentinova, te ga proglasili najljepšom ljubavnom porukom svih vremena...

Riječ je o pismu koje je Johnny Cash 1994. napisao svojoj supruzi June Carter, a ovom porukom joj je čestitao 65. rođendan. 

Pročitajte i možda pronađete inspiraciju da danas, nekoj svojoj najvećoj ljubavi, napišete naljepšu ljubavnu poruku svih vremena: 

"Sretan rođendan, princezo.

Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo što želimo bez ijednog postavljenog pitanja.

Ponekad si malo idemo na živce.
Ponekad možda i jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo.

Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam sretan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvijek me fasciniraš i inspiriraš. Tvoj me utjecaj čini boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim.

Jako te volim.

Sretan rođendan, princezo,
John"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije