Ovo je najbizarnija prosidba: Tražio je oralni seks, a kada sam...

Radiosarajevo.ba
Ovo je najbizarnija prosidba: Tražio je oralni seks, a kada sam...
Foto: Facebook / Prosidba
Prosidba je izuzetno bitna za mnoge žene, ali i muškarce. Tačnije jako je bitan način prosidbe, a jedan muškarac napravio je bizarnu prosidbu.

Naime, njegova djevojka je na Facebook grupi, "That's it, I'm wedding shaming", objavila status i pohvalila se čudnom prosidbom.

"Jučer navečer tražio je oralni seks. Kad sam mu stavila ruku na penis pronašla sam ovo. On je pravi blagoslov u mom životu i ne želim nikog drugog. U savršenoj vezi nemojte biti s nekim jako siromašnim i ako mu pružate najbolji oralni seks, kuhate mu i niste kuja i vi biste mogli dobiti dijamantni prsten od 1,6 karata", napisala je djevojka u Facebook grupi.

Ljudi su se najviše čudili načinu na koji je to izveo.

"Zbilja sam zbunjena. Je li neobrezan pa je nagurao kožicu u penis? Je li stvarno stavio prsten na penis?", "Gdje je točno bio taj prsten? Ako ga je stavio na penis, ovaj brak neće biti baš zadovoljavajući. Možda ga je samo stavio u gaće pa ga je našla kad je stavila ruku unutra", "Rekla je da ga je izvadila, a ne skinula. Znači da je vjerojatno prsten našla dok je skidala dečka", nagađali su u kometarima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije