Ovaj 23-godišnjak pravi takve kolače da zbog njih morate dvaput zastati

Radiosarajevo.ba
Ovaj 23-godišnjak pravi takve kolače da zbog njih morate dvaput zastati
Foto: Instagram / Hiperrealistični kolači

Slastičar Luke Vincetini pravi zaista hiperrealistične kolače zbog kojih ćete dvaput zastati.

Za one koji vole slatko, kolači su jedno od onih zadovoljstva kojima je teško odoljeti. Zamislite bogat kremast, ekstra vlažan i ugodan okus kolača! Bilo bi nepravedno kriviti nekoga kada obično kolači ne samo da izgledaju, već i imaju dobar ukus. To je ljepota posebnih prigoda i mnogo različitih proslava jer smo sigurni da je to jedna od rijetkih stvari koja najbolje obilježava velike dane.

Tako su mnogi profesionalni slastičari postali pravi umjetnici čija je predanost njihovom zanatu stvorila mnoge nevjerovatne i čarobne slastice. Međutim, ovaj put bismo vam željeli predstaviti stručnjaka na tom polju. Dvadesettrogodišnji Luke Vincentini za razliku od većine slastičara ne stvara obične slojevite kolače. Umjesto toga, umjetnik pravi deserte u najneočekivanijim oblicima kao što su vrećice Doritos, kutije za jaja, različito voće, šoljice kafe, pa čak i mobiteli, piše Bored Panda.

Luka radi u čuvenoj Carlo's Bakery u luci Lanoka u New Jerseyju. Mnogi ljudi dolaze ovdje da vide njegovu kulinarsku umjetnost i kušaju nevjerojatno realistične deserte. Ove slatke slatke poslastice mogu potrajati i do 14 sati, međutim, kaže, da je svako djelo ljubavi. Svi se vjerojatno slažemo da vrijedi svake minute koju treba!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije