Ova tri znaka horoskopa očekuje veliko obilje u julu 2019. godine

Radiosarajevo.ba
Ova tri znaka horoskopa očekuje veliko obilje u julu 2019. godine
Pixabay / Ilustarcija

Naredni mjesec juli, kako zvijezde predviđaju, biti  će vrlo povoljan za tri znaka Zodijaka, koji će u tom periodu moći očekivati procvat na finansijskom i poslovnom planu.

Ovan

Na profesionalnom planu puno toga može biti realizirano tokom jula 2019. godine, iako će se neke stvari sporije razvijati i trebat će vremena do donesu zaradu. To znači da će vam novac pritjecati, ako ste spremni poraditi na tome, ali najviše ako zaista volite to što radite.

Ako vam je posao koji radite važan i zbog toga što radite osjećate se bolje, lakše ćete povećati zaradu. Ako ste zaposleni i nezadovoljni ste plaćom koju primate za svoj posao, u drugom dijelu mjeseca sreća vam se može osmjehnuti ako zatražite povišicu.

Budite strpljivi!

Blizanci

U prvoj polovini jula 2019. godine bit ćete previše energični i hrabri. Zbog impulsivnosti i silovitosti mogli biste ugroziti poslovne saradnje. U periodu ste u kojem najviše uspjeha možete ostvariti kroz grupne aktivnosti i udruženja, ovo nikako nije period u kojem trebate djelovati samostalno.

Zbog toga savjetujemo da budete oprezni i pazite što govorite i radite. Morate naći zlatnu sredinu između svojih interesa i interesa većine. Prijatelji vam mogu pomoći da ostvarite napredak u karijeri ili pronađete novi posao, ako ste nezaposleni.

Lav

Tranziti tokom juna i jula 2019. godine povoljni su za razvoj poslovne situacije i za vašu karijeru, ali i za povećanje priljeva novca. Posvetite se poslu i dajte ono najbolje od sebe i dobri rezultati neće izostati.

Uspjeh vam je nadohvat ruke, ali nemojte postati pohlepni i nezasitni i ne ulazite u špekulacije i nesigurna ulaganja.

Napravite novi poslovni plan za dugoročne projekte i preorijentirajte se tamo gdje trebate. Imajte na umu to da ste izloženiji nego inače, drugi vas posmatraju i možda ćete se suočiti sa tračevima. Nemojte na to reagirati, nadrastite svoj ego.

Zaraditi možete i kroz starije projekte, posebno u drugom dijelu mjeseca, ali ni u prvom dijelu mjeseca nećete biti bez novca. U prvoj sedmici mjeseca mogli biste dobiti neočekivanu svotu novca ili materijalnu dobit. Dobitak možete očekivati i od grupe u kojoj ste član ili kroz online aktivnosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije