Ova tri horoskopska znaka niko ne može podnijeti

Radiosarajevo.ba
Ova tri horoskopska znaka niko ne može podnijeti
Arhiv / Ilustracija

Dok za neke ljude kažemo da su anđeli u tijelu čovjeka, osobe rođene u ovim horoskopskim znacima uglavnom nisu među njima. Sa pripadnicima ovih znakova Zodijaka ponekad je potpuno nemoguće izaći na kraj.

Rak

Promjenjivo raspoloženje koje karakteriše osobe rođene u znaku Raka najčešći je razlog zašto ljudi od njih bježe glavom bez obzira. Njih ćete lako uvrijediti i najmanjom sitnicom, što može rezultirati histeričnim plakanjem ili napadima bijesa. Ni jedno ni drugo nije baš privlačno.

Ribe

Ribe su, poput Rakova, osjetljive na sve primjedbe koje im se upute. Iako su često vrlo iskompleksirane, Ribe misle da su posebne i bolje od drugih, što pokazuju svojim ponašanjem koje izluđuje ljude oko njih.

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi misle da su uvijek u pravu. Skloni su manipulisanju drugim ljudima i privlačenju pažnje na sebe, što ih u društvu često čini omraženima pa rijetko kada zadrže prijatelje na duži period.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije