Ova četiri horoskopska znaka te mogu izbaciti iz svog života bez žaljenja

Radiosarajevo.ba
Ova četiri horoskopska znaka te mogu izbaciti iz svog života bez žaljenja
Arhiv / Ilustracija

Zapamti, najlakše praštaju Blizanci, Vaga, Strijelac ili Ribe. To su jednako tako horoskopski znakovi koji će ti ponuditi još jednu priliku za prijateljstvo, saradnju, ljubav. 

A ovu su znakovi koji će te odrezati iz svojeg života a da se neće ni okrenuti. Oni su u tom smislu odlučni i nemilosrdni gadovi.

1. Ovan

Ovan nije sklon navikama koje ćega vezati za jedno mjesto i nikad se neće okružiti ljudima koje ne smatra vrijednima svoje pažnje. Ovan je znak kojim upravlja Mars, planeta koju astrolozi nazivaju 'Bogom rata' ili 'planetom akcije'. Jednom kad njima učiniš nažao, dobit ćeš još jednu priliku samo ako si izuzetno sretna. Ali nemoj s tim računati. Neće se oni premišljati, oni će sve veze s tobom presjeći kao da se nikad niste voljeli ili radili skupa i neće se ni osvrnuti. Ovan naprosto ne želi trošiti svoje vrijeme na ljude koji nisu uz njega bez dvoumljenja ili koji bi ga mogli izdati. Ovan je ratnik i uvijek je spreman za bitku. Ako im staneš na put, izvadit će svoj mač i prerezati sve svoje veze s tobom.

2. Lav

Lavovi znaju biti veoma romantični, velikodušni i lojalni prema ljudima koje zavole. Što se tiče ljubavnih veza, Lavovi se lako zaljubljuju i čak ponekad u tome i prenagle. Oni vole biti zaljubljeni. Ali iznad svega vole kad ih se voli. U svakom slučaju, Lav voli biti u središtu pažnje. Poznato je da vole svjetla reflektora i da im je jako stalo do toga kako ih drugi vide. Tim znakom vlada Sunce, koje isto ima kraljevski status. Lav je često najodaniji prijatelj kojeg možeš imati, ali ako zaključi da ga nisi dostojna, on će te odrezati i taj će odnos završiti bez odugovlačenja. Za Lava je najvažnije kako se neko u vezi odnosi prema njemu, bio on prijatelj ili ljubavnik.

3. Škropion

Škorpioni znaju dobro šta žele i šta ne žele. Ako se nekome dogodi da kod “svog” Škropiona završi na popisu onih koje ne želi, Škorpion će se na ulici od te osobe samo okrenuti i otići. Škorpion je vodeni znak koji sve osjeća veoma duboko. Ako povrijediš Škorpiona, on će to osjetiti, baš lično. Njima je svaka povreda tim teža jer su veoma oprezni koga pripuštaju blizu. Jednom kad ti se Škorpion otvori i povjeri, a on to ne čini ni često ni s mnogima, moraš biti svjesna toga da on to shvaća veoma ozbiljno. Jednom kad te Škorpion prihvati, a ti ga povrijediš, izdaš ili mu učiniš nažao, nećeš više nikada biti dio njegovog užeg kruga.

4. Vodolija

Vodolije se vole brinuti za druge, za njih se zna da vole svoju širu zajednicu i da vole pomagati ljudima. On su posebni i puni razumijevanja. Mogu postati prijatelji s bilo kime. Ali doista ne podnose lažove, lopove i sve one s lošim namjerama. Mogu se oni i praviti da su ti oprostili, no nikad neće zaboraviti uvredu i onoga ko ih je povrijedio. Oni su samostalni, osjećaju se dobro i kad su sami i uvijek će lako pronaći onoga tko će te zamijeniti kad te odbace.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije