Otvorena češkaonica: Odaberete termin i čime ćete se češkati

Radiosarajevo.ba
Otvorena češkaonica: Odaberete termin i čime ćete se češkati
RTL / Cijena tretmana je od 20 do 25 KM

Zagrebački Dubec preplavljen je oglasima za Češkaonicu, salon koji se bavi češkanjem. Ukoliko se volite češkati, rezervirajte svoj termin u novootvorenom salonu u Zagrebu, piše u objavljenom oglasu. 

Nije šala! Potvrdila je to za Antenu Zagreb Ana koja stoji iza oglasa:

"Radi se o salonu za češkanje u kojem se rezervira termin, odabere se trajanje termina i čime ćete se češkati. Da li će to biti sa noktima, štapićima, perjem ili raznim kistovima. Baš salon za češkanje", kazala je Ana.

Cijena tretmana je od 20 do 25 KM - undefined

RTL: Cijena tretmana je od 20 do 25 KM

Za sve zainteresirane - salon se nalazi na okretištu u Dubravi, a cijena tretmana je 80 kuna za pola sata (oko 20 KM) ili 100 kuna za sat vremena (oko 25 KM)

"Ja sam ona koja se iznimno puno voli češkati. I gledam neki ljudi se isto vole češati, ali nema ih tko. I onda sam si mislila sad ću ja otvoriti salon pa neka se i drugi imaju gdje češkati", kazala je vlasnica salona, prenosi RTL.

Salon je s radom krenuo danas, a puni su već iduća dva dana. Prvi slobodan termin možete dobiti tek od iduće sedmice pa ako vas zanima, rezervirajte svoj termin na vrijeme. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije