Test / Ono što prvo vidite na fotografiji otkriva najdublju tajnu koju krijete sami od sebe

13. 04. 2019. u 12:31:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Dobro pogledajte ovu sliku i upamtite šta ste prvo uočili na njoj, jer to će otkriti važne i skrivene crte vaše ličnosti.

Dakle, šta ste prvo vidjeli?

LICE

Osjećajni ste, ali ne želite da to pokazujete. Vrlo ste objektivni, čak i u najtežim situacijama. Znate da se izmjestite iz situacije i objektivno sve sagledate, pa na osnovu toga donesete pravu odluku.

U krizama ne reagujete na prvu loptu, pa vas zato ljudi rado zovu i mole za savjete. Međutim, baš to što ste majstor emotivnog distanciranja vam često i škodi, jer ne možete da pokažete ljubav čak ni onima koje volite, iako tu ljubav osjećate. Držite se na distanci jer želite da se tako zaštitite od mogućeg povrjeđivanja, a time povrjeđujete druge. 

STO

Imate problem sa donošenjem odluka. Vaša najveća prednost je sposobnost empatije, pa vam se svi spontano otvaraju i otkrivaju i najdublje tajne.

Međutim, slaba tačka vam je preuzimanje akcije. Neodlučni ste i u stanju ste da sto godina vagate "za" i "protiv", dok sve ne izgubi svaki smisao. Vjerujte više svojoj intuiciji. 

ŽENA

Od drugih se izdvajate po intelektu. Upijate sve nove informacije i stalno nešto istražujete i čitate, sve dok potpuno ne usvojite novo znanje.

Međutim, takvi ste samo sa stvarima koje vas zanimaju. Sa stvarima koje vas ne zanimaju ste nestrpljivi, nezainteresovani i ne želite da uložite ni minimum napora.

STOLICA

Teško vam je da se usredsredite. Jedinstveni ste po svom pogledu na život, koji je vedar i ljude uvijek inspirišete da stvari pogledaju iz veselijeg ugla. Najslabija tačka vam je nemogućnost da se fokusritate na nešto. Imate dobre ideje i talentovani ste, ali vam fali strpljenja i fokus, piše zena.blic.rs

NEMA KOMENTARA