Oktobar je mjesec seksa za tri horoskopska znaka

Radiosarajevo.ba
Oktobar je mjesec seksa za tri horoskopska znaka
Foto: Arhiv / Ilustracija
Mjesec oktobar i položaj Venere unijet će promjene u seksulani život pojedinih horoskopskih znakova. Pogledajte ko će u ovom mjesecu ostvariti svoje seksualne fantazije.

Rak

Čini se da će Rakovi najviše uživati u čarima Venere koja će im donijeti strast, povećan libido i želju za avanturom. I oni zauzeti i ovi singl će se pretvoriti u lovce koji moraju da ulove svoj plijen. Sve će biti tajnovito i napeto, a radoznalosti i adrenalin će učiniti svoje pa će im ovaj oktobar ostati u sjećanju.

Škorpija

Pošto je Venera u znaku Škorpije, to samo pojačava šarm i harizmu koje ovaj znak priprodno posjeduje. Tokom oktobra mogu očekivati mnoštvo nepristojnih, ali i direktnijih ponuda od partnera ili neznanaca. Svi znamo koliko često Škorpija odbija poziv na seks tako da će ovo biti uzbuljiv početak jeseni za njih.

Vaga

Možda će im najteže pasti ovaj napet aspekt retro Venere, ali ih svako neće ostaviti bez raznih iznenadnih situacija, specijalno na polju seksa. Venera u znaku strasti i požude, što će fine Vagice dovoditi pred svršene činove. Ovog puta će nešto ili neko biti mnogo drugačiji nego pre.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije