Mladi direktor nudi 10.000 dolara osobi koja ga upozna s djevojkom iz snova

Radiosarajevo.ba
Mladi direktor nudi 10.000 dolara osobi koja ga upozna s djevojkom iz snova
Joe Cohen, mladi direktor u kompaniji SelHacked iz Kalifornije traži djevojku za sebe, a onom ko ga upozna s djevojkom s kojom će biti najmanje četiri mjeseca nudi 10.000 dolara nagrade.

Neobični konkurs izazvao je pravu pompu na društvenim mrežama, nakon što je mladi direktor objavio da je čak spreman ponuditi i nagradu od 2.000 dolara onome ko ga upozna s nekim ko će mu pomoći da pronađe djevojku koja ne želi samo novac, prenosi Odditycentral.

Tridesetogodišnji direktor napravio je blog u kojem je opisao sebe, ali i naveo karakteristike koje bi idealna djevojka trebala imati. Tačnije, ona ne smije biti neurotična i mora biti savjesna, te inteligentna, a poželjno je i da bude Židovka. Ako ne živi u Kaliforniji mora biti voljna tamo se preseliti, a on je obećao da će joj platiti put i boravak tamo dok se budu upoznavali.

"Djevojka ne smije imati djece i mora biti stara između 20 i 30 godina. Samosvjesna, zabavna, koja nije materijalista, bila bi idealna. Ja sam inteligentan, drag, autentičan, pozitivan i pošten. U slobodno vrijeme se bavim penjanjem, tenisom putovanjem i upoznavanjem interesantnih ljudi", istaknuo je Cohen.

Ističe kako mu je problem to što su društveni krugovi u Kaliforniji ograničeni, pa mu nije uspjelo to što je prilazio ženama u kafićima.

"Nabavio sam novu odjeću, vježbam, nabavio sam novi namještaj i gadgete kako bi moja soba izgledala cool. Nabavio sam i novi Mercedes, no uz sve to počeo sam privlačiti krivi tip žena", pojašnjava Cohen.

Nakon toga je odlučio pokušati pronaći djevojku na drugi način. Do sada je njegovu ponudu vidjelo više hiljada ljudi i dobio je 400 poruka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije