Odaberite sliku i otkrijte vašu poruku za sedmicu koja je pred nama

Radiosarajevo.ba
Odaberite sliku i otkrijte vašu poruku za sedmicu koja je pred nama
Foto: Atma.hr / Odaberite sliku koja vas zove, a zatim pročitajte svoju poruku...

Zanima vas koja je vaša poruka koja će vam pružiti vodstvo za nadolazeću sedmicu? Odaberite sliku koja vas „zove“, a zatim pročitajte svoju poruku.

Ako ste odabrali …

Da li je ovo vaša slika? - undefined

Foto: Atma.hr: Da li je ovo vaša slika?

Slika koju ste odabrali govori da ćete slaviti postizanje osobnog cilja. Taj cilj je povezan s vašim osobnim putom, a ne s vašom karijerom. Recimo da je to više unutarnja proslava, a ne vanjska manifestacija.

Možda ćete primijetiti promjenu u vašim reakcijama ili ćete možda pronaći mir. Nije važno koliko su mala postignuća, slavite sebe zbog svog napretka!

Da li je ovo vaša slika? - undefined

Foto: Atma.hr: Da li je ovo vaša slika?

Moglo bi se dogoditi da vam se u danima koji slijede pojave izazovi i dođe do kašnjenja koja vas koče. Možda ćete biti u iskušenju da se preopteretite s kofeinom, šećerom, ugljikohidratima i energetskim napitcima.

Nemojte se upuštati u takav obrazac. Unosite samo zdravu energiju kao što su jabuke, vitamini i puno vode s limunom ili đumbirom.

Obraćanje pozornosti na gorivo koje unosite u tijelo je sada izuzetno važno. Imate puno toga sada ispred sebe i način na koji ćete manevrirati sa svim tim tijekom dana ovisi o vrsti goriva koje stavljate u svoje tijelo … to također uključuje vaše unutarnje misli, jer su i one također gorivo.

Da li je ovo vaša slika? - undefined

Foto: Atma.hr: Da li je ovo vaša slika?

Sada u vašem životu postoji sklad, ravnoteža, ljubav i zadovoljstvo u vašim osobnim odnosima.

Uživajte u ovom lijepom i skladnom vremenu, svi ti važni odnosi pomažu vam da procvjetate nakon nedavno proživljenih izazova s kojima ste se suočili.

Ovo je vrijeme za primanje, doista pravi blagoslov. Svakako izražavajte svoju ljubav i zahvalnost onima koji vas vole i brinu o vama, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije