Od ovih horoskopskih znakova bježite tokom ove godine: Ništa od ljubavi

Radiosarajevo.ba
Od ovih horoskopskih znakova bježite tokom ove godine: Ništa od ljubavi
Foto: Pixabay / Horoskop

Kad je riječ o ljubavi, logično je da ne odgovara svako svakome. Sa druge strane, hoćemo li se zaljubiti u nekoga ili ne, često je prava misterija i nerijetko se osjećamo kao da sebi ne možemo da pomognemo, zar ne?

Astrolozi savjetuju slijedeće: ako do kraja 2019. godine želiš da izbjegneš slomljeno srce i ljubavne patnje, ni u kom slučaju nemoj da ideš na dejt sa ovim horoskopskim znakovima:

Ovan

Ako si rođena u znaku Ovna, drži se podalje od Riba. Senzibilne Ribe će te samo usporavati i sprečavati tvoj uspjeh.

Ilustracija - undefined

Foto: Pixabay: Ilustracija

Bik

Ove godine Bikovima nikako neće odgovarati Blizanci. Oba horoskopska znaka žele da postignu mnogo toga u 2019. godini, a zajedno bi im to bilo teško. Jedan bi smetao drugome i na kraju biste ostali razočarani.

Blizanci

Rakovi se ove godine koncentrišu isključivo na porodičnu sreću, a to Blizancima nije nikako na prvom mjestu. Ova kombinacija će žalosno završiti, pa je bolje da uopšte ne započinju vezu.

Rak

Rak i Vaga bi trebalo ove godine da drže prste dalje jedno od drugoga. Dok je Rak čvrsto sa dvije noge na zemlji, Vaga je još u potrazi za smislom života.

Ilustracija - undefined

Foto: Thinkstock: Ilustracija

Lav

Premda se Lav i Škorpija brzo seksualno privuku, moraju da budu jako oprezni. Naime, Škorpija želi ove godine da uživa u slobodi i ne želi čvrstu vezu.

Djevica

Djevica čezne za nekim ko zna šta želi. Premda će Vodolija vjerovatno ostaviti dobar utisak i činiće se da je možda on onaj pravi, Djevica ne bi trebalo da se previše oduševljava – ljubavni jadi su zagarantovani.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage će se ove godine koncentrisati jedino još na sebe same. Nažalost, Bik bi im mogao da im smetati na tom putu.

Ilustracija - undefined

Foto: Depositphotos: Ilustracija

Škorpija

Škorpija čezne za zabavom i ove godine ne želi čvrstu vezu. Zbog toga bi trebalo da napravi široki luk oko Strelca – on želi ove godine ozbiljnu vezu.

Strijelac

Premda Strijelca magnetski privlači Djevica, ona će vjerovatno pobjeći od veze – a ti ćeš ostati slomljenog srca.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni ljudi željni znanja. Stoga im neodlučne Vage nikako ne odgovaraju.

Ilustracija - undefined

Foto: Depositphotos: Ilustracija

Vodolija

Vodolije ove godine ne bi trebalo da se zaljube u Ovna. Nažalost, nisu na istoj talasnoj dužini, pa će često izbijati svađe, piše Blic Žena.

Ribe

Ove godine Ribe treba da se čuvaju Djevica. One će ih zavesti, a onda ih ostaviti jer nisu zainteresovane za nešto više.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije