Od bizarnosti do biznisa: Bio je voćni, pa sam ga polizala, i od tada je postao užitak

Radiosarajevo.ba
Od bizarnosti do biznisa: Bio je voćni, pa sam ga polizala, i od tada je postao užitak
Nakon što je u trudnoći razvila bizarnu zavisnost da miriše i liže sapune, jedna žena iz Indonezije je otišla korak dalje, pa je počela da ocjenjuje sapune i to tako što ih jede.

Khosik Asifa (21) iz Istočne Jave u Indoneziji, razvila je bizarnu naviku da liže sapunicu tokom trudnoće 2017. godine. Kako kaže, postalo joj je toliko neugodno u nekom trenutku da se zaključavala u toaletu gdje je pila sapunicu krijući se od muža, prenosi Blic.

Nakon što joj se želja za pijenjem sapunice smanjila ona je nastavila da jede sapun, ali iz sasvim drugog razloga.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Khosik Assyifa (@khosikmubarok) on

Naime, vremenom je razvila svoju stranicu na kojoj je prati nekoliko hiljada ljudi, a gdje se bavi ocjenjivanjem i pisanjem recenzije o sapunima i to tako što ih jede dok se snima.

Kako kaže, ovakav vid testiranja joj omogućava da stekne bolji uvid u njihov kvalitet.

"Ne postoji niko ko to radi sem mene. Ja sam jedina osoba koja vam može reći ko proizvodi sapun samo na osnovu njegovog ukusa. Sve je počelo slučajno dok sam se tuširala. Bio je voćni pa sam počela da ga ližem i sisam. Tada sam počela da uživam u tome, kao i da to radim češće. Ljudi uživaju u mojim recenzijama. Mogu da vam kažem koja je najbolja vrsta sapuna prema ukusu na jeziku", izjavila je ona, dodavši da ni ona ni njena beba nisu imali nikakve nuspojave zbog jedenja sapuna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Khosik Assyifa (@khosikmubarok) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije