Očuh izveo djevojčicu na sastanak kako bi naučila jednu stvar o muškarcima

Radiosarajevo.ba
Očuh izveo djevojčicu na sastanak kako bi naučila jednu stvar o muškarcima
Foto: Daily mail / Očuh izveo djevojčicu na sastanak
Prvi sastanak je događaj koji većina ljudi pamti zauvijek, a ova malena djevojčica provela ga je sa svojim očuhom.

Andy Terry očuh je djevojčice Sophie koju je izveo na prvi ''spoj'' kako bi joj pokazao kakav tretman treba očekivati od svojih potencijalnih partnera u budućnosti, a izlazak iz kuće snimila je njena majka.

Video prikazuje Sophie kako se spušta niz stepenice, odjevena u ružičastu haljinicu, dok je na vratima čeka Andy s cvijećem u rukama.

''Bila je toliko uzbuđena i cvijeće ju je iznenadilo, nije znala šta da radi s njim. Pustio sam je da izabere jelo, a ona me stalno pitala je li ovo moj prvi spoj. Kad bih joj odgovorio da nije i da sam već bio s njenom majkom, ona bi odgovarala: 'Pa meni je ovo prvi spoj.' Bila je presmiješna'', priča Andy za Unilad.

Inače, Sophie pati od albinizma zbog kojeg često prekriva ruke i noge te nosi posebne naočale. Njena majka kaže kako je zbog toga ova večera bila još posebnija jer se Sophie odjenula kako je htjela i nije se brinula o skrivanju odjećom.

Video možete pogledati na ovome linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije