Za ova četiri znaka u Zodijaku - život se mijenja iz korijena već od januara

Radiosarajevo.ba
Za ova četiri znaka u Zodijaku - život se mijenja iz korijena već od januara
Foto: Thinkstock / Ilustracija
Nova godina i novi oni! Za ova četiri znaka stvari se iz korijena mijenjaju u 2019. godini.

Provjerite da li ste među četiri znaka koji će doživjeti najveće promjene.

JARAC

2019. godina biće fenomenalna godina za jarca, posebno na poslovnom planu. Motivacije će imati napretek i biće apsolutno spreman na promjene, zbog čega će na poslu briljirati.

OVAN

U 2019. godini Ovnovi konačno preuzimaju inicijativu. Biće uspjeha na poslu, ali još više na ljubavnom planu. Oni koji su u vezi doživjet će preporod, a singl Ovnovi konačno će se skrasiti.

LAV

Za Lavove je uvijek važilo da žive bez ikakvog plana i rijetko kad razmišljaju o budućnosti. Nova godina nosi i njima promjene, i Lavovi će konačno zbog njih početi da razmišljaju dugoročno i rade na stvarima koje ih koče.

VAGA

Vage su uvijek uravnotežene i fokusirane na to da ugode drugima, što može da iscrpi. Ipak, 2019. godine to se mijenja i Vage kreću potpuno drugačijim putem, i poslovno i privatno. Konačno sebe stavljaju u prvi plan i stvari će izgledati mnogo drugačije za njih ove godine, piše Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije