Neobična i provokativna poza zaludila djevojke na Instagramu

Radiosarajevo.ba
Neobična i provokativna poza zaludila djevojke na Instagramu

Ako je suditi po sve većem broju mladih djevojka koje su se priklonile ovom trendu, onda je instasplit novo ludilo koje vlada društvenim mrežama. Riječ je o nesvakidašnjoj pozi raširenih nogu, u kakvoj smo do sada imali prilike vidjeti brojne poznate dame. 

Među prvima se prošle godine u ovakvom položaju fotografirala nekadašnja pjevačica, danas uspješna dizajnerica Victoria Beckham. Slavna Britanka brzo nakon toga nadahnula je mnoge druge poznate dame da naprave istu stvar. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Inspirirana gospođom Beckham, reality zvijezda Kourtney Kardashian uskočila je u identičnu pozu. Koliko je fleksibilna, pokazala je potom i pjevačica Katy Perry. Otišla je čak korak dalje pa je tokom zajedničke večere s prijateljima podigla nogu i mnoge iznenadila. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The FEEL Studio Inc. (@feeljeans) on

Trend instasplit prigrlila je bez mnogo razmišljanja i mlada manekenka Kaia Gerber, a potom Kate Beckinsale, Jordyn Woods, Bella Thorne i Rita Ora. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije