Ne miče od vrata bolnice: Labrador Toto čeka vlasnika koji više neće doći

J. M.
Ne miče od vrata bolnice: Labrador Toto čeka vlasnika koji više neće doći
O odanosti pasa ispričane su legende jer nam četveronožni prijatelji stalno pokazuju šta znači istinsko prijateljstvo i odanost.

Novi primjer dolazi iz Argentine: 6-godišnji labrador po imenu Toto leži na vratima bolnice Pablo Soria u San Salvador de Jujuyu. Već 10-ak dana predano čeka vlasnika, koji, nažalost, nikada neće doći po njega.

Psa su, na zahtjev vlasnika, njegovi rođaci doveli u bolnicu. Vlasnik je želio da se pozdravi s psom prije nego što je umro.

Nakon što je vlasnik podlegao, niko nije uzeo životinju. Prema radnicima i posjetiteljima bolnice Toto se ponaša prijateljski, ali ne napušta prostor na ulazu.

Ljubitelji životinja žele pronaći udomitelje za vjernog Tota, ali upozoravaju da bi novi vlasnik trebao pažljivo pratiti kućnog ljubimca. Naime, postoji rizik da će pas pobjeći i vratiti se na vrata bolnice da sačeka vlasnika koji više neće doći.

labrador_toto_02.jpg - undefined

Instagram

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije