Nakon što je mlada mama javno otkrila zašto želi imati aferu - postala hit!

Radiosarajevo.ba
Nakon što je mlada mama javno otkrila zašto želi imati aferu - postala hit!
Foto: Instagram / Laura Mazza

Mlada mama Laura Mazze otkrila je zašto želi imati aferu, a njena objava s bloga Mom on the Run, koju je objavila i na Instagramu, postala je pravi hit na društvenim mrežama jer su se brojne žene prepoznale u njoj - no ne zbog razloga koji bi vam prvo pao na pamet.

"Želim imati tajne razgovore tokom dana. Želim napisati više od 'šećer, kafa, mlijeko i hranu za psa'. Želim napisati: 'Ne mogu prestati razmišljati o tebi' ili 'ne mogu dočekati da te dotaknem. Želim se osjećati poželjnom. Želim primati poruke zbog kojih ću se crvenjeti i osjećati slabo. Želim čuti da sam lijepa. Da izgledam seksi u tim hlačama. Da sam toliko poželjna da je slab na mene. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Laura Mazza (@themumontherun_) on

Ne želim se osjećati kao nečija majka koja se svađa oko čarapa na stolu ili o tome ko više spava. Kao da nekoga 'tjeram' da stvari radi na pravilan način. Ne želim reći ili čuti 'preumoran sam danas' svaki dan ili svake sedmice. 

Želim vatromet i strast.

Želim osjećati kao da nisam nevidljiva. Kao da sam više od cimerice nekome. Želim imati aferu, ali nije ono što mislite. Želim imati aferu sa svojim suprugom, želim da me čuje kad mu to kažem i da zna da to mislim. Jer trebamo to. Jer imamo troje djece i iscrpljujuće je, a naša veza nije samo zapostavljena, već gotovo zaboravljena. Preiscrpljeni smo za voljeti jedno drugo. Ne trebam osjećaj nove veze, jer ono što mi imamo toliko je dublje... ne trebam samo požudu, jer mi imamo ljubav. 

No želim tu povezanost ponovo i želim tu iskru. Želim imati aferu s muškarcem za kojeg sam se udala jer ga volim, zato što svaki dan kad se probudim - on je prva osoba o kojoj razmišljam. Ne želim da se svaki put kad to spomenem posvađamo. Želim da zna da nije njegova krivnja ili moja... to je samo vrijeme... i ne želim čekati da prođe kako bismo ponovo imali to", napisala je Laura.

Inače, Lauru i na Instagramu prati gotovo 15 hiljada ljudi, a njene iskrene objave dobijaju veliku pažnju. Jučer je tako pokazala razliku između svog tijela prije i poslije tri bebe.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Laura Mazza (@themumontherun_) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije