Najpoznatija ruska vidovnjakinja svih vremena predvidjela šta nas očekuje u 2020.

Radiosarajevo.ba
Najpoznatija ruska vidovnjakinja svih vremena predvidjela šta nas očekuje u 2020.
Foto: YouTube / Printscreen

Eugenia Davitašvili bila je najpopularnija vidovnjakinja svih vremena, a u bivšem SSSR-u važila je za fenomen. Poznata je kao ruska iscjeliteljka, spisateljica, slikarica, vidovnjakinja i astrologinja.

Eugenia je tvrdila da može da izliječi rak, slomljene kosti i čoveku produži život iznad 100 godina.

U Rusiji su je zvali Juna, a 2015. godine preminula je u Moskvi i sahranjena je pored svog sina koji je umro 2001. godine.

Njena predskazanja ostala su upamćena kao detaljna i vrlo tačna. U Rusiji je ostala upamćena kao historijska figura koja nikada neće biti zaboravljena, prenosi Alo.rs.

Tokom devedesetih godina Juna je bila rektor Univerziteta aleternativne medicine u Kolombu, a njen život je obavijen velom misterije. Mnogi vjeruju da je radila za tajnu službu.

Juna je tvrdila da ne samo što može da isceljuje, već može da vidu i vrlo jasnu sliku budućnosti. 

Ona je za period od 2020. godine do 2025. godine rekla da svijet očekuje globalna kataklizma, ali da ne treba da strepimo od Trećeg svjetskog rata.

U svijetu će biti dosta tenzija, pa iako je rekla da nema potrebe da strepimo od ratnog stanja, Juna nije porekla mogućnost lokalnih konflikta.

Iako 2020. godina prema njenom mišljenju neće biti ružičasta, Juna je smatrala da jedino ako se vratimo tradicionalnim vrijednostima možemo da doživimo prosperitet.

Samo nekoliko dana pred smrt Juna je predvidjela pet teških godina nakon kojih će ljudi dići svoj glas i nastupit će vrijeme prosperiteta. Prema njenom mišljenju, pozitivne promjene su moguće samo ako svi zajedno učestvujemo u gradnji života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije