Najnaporniji znakovi Zodijaka: Svi imamo žute minute, ali oni...

Radiosarajevo.ba
Najnaporniji znakovi Zodijaka: Svi imamo žute minute, ali oni...
Foto: Pixabay / Ilustracija

Iako svi imamo svoje žute minute, s osobama rođenim u ovim horoskopskim znakovima ponekad je nemoguće izaći na kraj.

Oni slove za najnapornije znakove cijelog zodijaka, a riječ je o sljedećima:

Vaga

Vrlo društvene Vage sklone su primjenjivanju pasivne agresije kako bi postigle svoj cilj. Žele biti dominantne, no zbog često lošeg samopouzdanja, to im ne polazi za rukom pa optužuju druge za svoje nedostatke.

Rak

Unatoč tome što su vrlo brižni i emotivni, Rakovi ponekad imaju stravične promjene raspoloženja koje je teško trpjeti. Kada ih uhvati paranoja, skloni su napadima bijesa i tuge naizmjenično što zna biti poprilično umarajuće.

Ribe

Ribe su, poput Rakova, izuzetno sklone promjenama raspoloženja. Uputite li im kritiku, izludit će vas svojom pretjeranom emotivnošću i uvrijeđenošću i zbog najmanje sitnice.

Ovan

Njihova potreba za neprestanom dominacijom ponekad zna biti izluđujuća. Ako nisu u centru pažnje, skloni su dramatiziranju i manipuliranju samo kako bi što prije ponovno usmjerili pažnju na sebe. Vrlo su egoistične osobe koje oduzimaju puno energije, piše Index.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije