Najljepši svadbeni poklon: Mladenka se porodila usred prvog plesa na vjenčanju

Radiosarajevo.ba
Najljepši svadbeni poklon: Mladenka se porodila usred prvog plesa na vjenčanju
Gosti na vjenčanju Dannie (19) i Carla Mountforda (18) u West Midlandsu slavili su bez mladenaca nakon što je trudnoj mladenki usred prvog plesa puknuo vodenjak.

Par je nakon samo nekoliko plesnih koraka napustio salu i taksijem na početku slavlja 18. decembra odjurio u bolnicu kako bi pred jutro idućeg dana dočekao rođenje djevojčice Jasmine.

"U jednom trenutku plesala sam s mužem, a u drugom rađala našu kći. Bilo je to veliko iznenađenje, no učinilo je naš dan vjenčanja još posebnijim. Dok smo plesali osjetila sam kako mi nešto curi niz nogu. U vjenčanici sam bila sve dok me nisu odveli u bolničku salu. Cijela je bila natopljena plodnom vodom", ispričala je za Mirror mlada majka.

Svadbeno slavlje Dannie i Carl napustili su oko 22.30 sati, no gosti su ostali častiti se bez njih.

"Nismo uspjeli ni zarezati svadbenu tortu. Jasmine je dobro i ona je definitivno najljepši svadbeni dar koji smo dobili", kazala je Dannie koja nekoliko dana nakon poroda s prinovom puštena kući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije