Na ljubavni sastanak pozvala 200 muškaraca, ali im je sakrila bitan detalj

Radiosarajevo.ba
Na ljubavni sastanak pozvala 200 muškaraca, ali im je sakrila bitan detalj

Natasha Aponte iz New Yorka mjesecima je muškarcima slala poruke putem aplikacije za upoznavanje Tinder i dogovarala sastanak s njima, jedino im je prešutjela da neće biti sami.

Manekenka je organizirala masovni sastanak s gotovo 200 muškaraca iako je svaki od njih mislio da je on jedini, piše Guardian.

Na njujorškom trgu u 18 sati dočekali su ih DJ i improvizirana pozornica, a onda je pred njih izašla Natasha. Neki su bili bijesni pa su odmah otišli.

"Moram vam nešto priznati. Dovela sam vas ovdje kako biste izašli sa mnom na dejt. Želim da se natječete za mene", rekla je.

Prvo je diskvalificirala sve koji su niži od 178 centimetara, one koji se zovu Jimmy (rekla je da joj se to ime ne sviđa) i sve koje su djevojke barem jednom ostavile. Uklonila je i one koji su u vezi (rekla je da su istraživanja pokazala da je više od pola muškaraca na Tinderu u vezi). 

Nakon toga preostalima je rekla da naprave 30 sklekova. Nisu joj se svidjeli ni oni koji su imali dugačke brade, pivske trbuhe, jednu marku cipela i smeđe hlače. Potom su morali otići pušači i oni koji su bili zainteresirani samo za seks. 

Deseci njih su joj psovali, jedan je rekao da je 'prestar za ovakva sr...'.

No, neki su i dalje strpljivo čekali ishod.

Oni koji su zadovoljili njene kriterije, dobili su minutu da objasne zašto bi baš s njima trebala izaći.

Na kraju, niko nije vidio da je odabarala ijednog, a agencija koja je s Natashom sve organizirala je obećala idućih dana objasniti eksperiment.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije