Muškarci kod žena obožavaju ovih pet stvari

Radiosarajevo.ba
Muškarci kod žena obožavaju ovih pet stvari
Foto: Pixabay / Ilustracija
Možda će vas ova lista iznenaditi i promijeniti vaš pogled na muškarce...

1. Naočale

Žene koje nose naočale uglavnom izgledaju muškarcima atraktivno. Sada kada je to potvrđeno, možete slobodno da se riješite kontaktnih sočiva...

2. Akcenat

Ne morate da budete iz neke druge zemlje da biste se svidjele muškarcu. Možda jednostavno imate određeni akcenat koji zavisi od grada iz kojeg ste ili regije. Ne treba da ste stidite svog akcenta, već treba da budete ponosne jer se upravo to sviđa muškarcima i na neki čudan način ih privlači.

3. Peškir na glavi

Jedna od najčudnijih stvari koje se sviđaju muškarcima je kada njihova djevojka opere kosu, a zatim je uvije u peškir. Jeste da mnogi muškarci vole kada je kosa puštena i mirišljava, ali im se taj peškir jednostavno sviđa.

4. Kada vas gleda dok se šminkate

Da li ste ikada našle u ovakvoj situaciji, da vas je dečko ili muž gledao dok se šminkate? Vrlo je moguće da je bio oduševljen koliko ste vješti u stavljanju šminke. I oni znaju da postoje različite tehnike za stavljanje određene šminke na lice. Tako da, slobodno se šminkajte pred njim i dopustite mu da vam se divi.

5. Kada žena vježba

Mnogi muškarci vole da gledaju žene dok vježbaju. Taj iscrpljeni izgled i znojavi osjećaj na koži jednostavno djeluje na njih kao magnet! Sviđalo vam se to ili ne, muškarci i dalje to smatraju vrlo seksi izgledom, pa iako bili mokri do gole kože. Neka vas gleda dok vježbate, ili još bolje - vježbajte zajedno, piše Ženski magazin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije