Muškarci skloni prevari žele nositi kostim pirata za Noć vještica

Radiosarajevo.ba
Muškarci skloni prevari žele nositi kostim pirata za Noć vještica
Maskenbali su nekako misteriozni, imajući u vidu da se nose maske i kostimi i da u takvim prlikama možete biti šta god poželite. Nije tako lako otkriti preljubu, ali kostim koji vaš parner bira za Noć vještica može da vam pomogne u tome.

Sajt za upoznavanje Ashley Madison anketirao je 2.495 žena i muškaraca, te saznali da čak 55 posto njih želi za Halloween pronaći idealnu osobu za aferu. Tako da su odgovorili i koje će kostime nositi u tom "pokušaju".

"Muškarci koji su skloni prevari, nosiće kostim pirata, a žena će najvjerovatnije nositi kostim policajke, ako su sklone aferama," tvrde iz Ashley Madisona, prenosi Express.co.uk.

Kostimi koje su muškarci planirali nositi:

Pirat - 19 posto, superheroj - 15 posto, gladijator - 11 posto, doktor - devet posto, a osam posto njih bira kostim vampira.

Kostimi koje su žene planirale nositi:

Policajka - 15 posto, grčka boginja - 14 posto, superheroj - 13 posto, vatrogasac - 12 posto, a svega 11 posto njih bira kostim pirata.

Paul Keable, potpredsjednik za komunikacije u Ashley Madison rekao je:

"Naši članovi su nam rekli da vjeruju da imaju pozitivan utjecaj na njihov odnos sa svojim supružnikom, ali ako nisu spremni da eksperimentirau, naći će nekog drugog". A Noć vještica je pravi trenutak u kom ljudi mogu da ispune svoje fantazije koje sa svojim partnerom ne mogu ili možda ne žele.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije