Mladi u Rusiji "surfaju" na krovovima vozova

Radiosarajevo.ba
Mladi u Rusiji "surfaju" na krovovima vozova
Vjerovali ili ne, novi hobi u Rusiji postao je surfanje na vozu. Da, dobro ste pročitali, mladi Rusi svoje slobodno vrijeme provode surfajući na vozovima.

Jedna od njih je i avanturistkinja koja se predstavlja pod imenom "Kobzarro", a koja je ovaj hobi zavoljela sa 15 godina i odlučila da će ga iskoristiti za bijeg od represivnog porodičnog života.

"Kobzarro" trenutno ima 19 godina, a nedavno je snimljen i video o njenom zaista neobičnom hobiju, u kojem možete vidjeti kako ona pokušava održati ravnotežu na vrhu voza, dok on velikim brzinama prolazi kroz prohladne ruske predjele. Također, moguće je vidjeti i njenu malu avanturu na vozu moskovskog metroa

Ona je posvećena surfanju na krovu voza, te veoma rijetko ulazi u sam voz, a čak i tokom najhladnijih dana radije bira ovaj nekonvencionalan način prevoza. Hobi ju je nekoliko puta doveo do optužbi, ali nikada nije dobila neku zatvorsku kaznu, nego samo one novčane, ali je svakako zainteresovala veliki broj pripadnika policijskih snaga koji sve češće istražuju zajednicu neobičnih surfera.


Daring Batgirl Surfs On Top Of Trains In Russia by CatersTV

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije