Mladenka otkazala vjenčanje jer su gosti odbili da plate

Radiosarajevo.ba
Mladenka otkazala vjenčanje jer su gosti odbili da plate

Metro piše da je djevojka otkazala vjenčanje samo četiri dana prije, a prekinula je i sa zaručnikom te se umjesto braka odlučila za lutanje Južnom Amerikom s ruksakom na leđima. Sve to je otkrila sama u podugom postu na Facebooku u kojem je dokumentirala svoj propali pokušaj vjenčanja, a koji se proširio društvenim mrežama.

Susan je odrasla na farmi i upoznala je muškarca svojih snova kad je imala samo 14 godina. S 18 godina zaručili su se, a nedugo potom dobili su i dijete. U brak su trebali stupiti na grandioznoj svečanosti na venezuelanskom tropskom otoku Aruba.

Troškovi planiranog vjenčanja su se popeli na urnebesnih 60 hiljada dolara. Susanino rješenje bilo je genijalno - svaki gost platit će 1.500 dolara. 

"Mislim, ozbiljno, ljudi, što je 1.000 dolara? Što je 1.500 dolara? Očito ne puno. Bilo bi to unutar budžeta. Čula sam da ljudi traže i više", napisala je Susan.

Međutim, gosti nisu dijelili oduševljenje tim planom. Susan se okrenula crowdfundingu, ali ni to baš nije upalilo. Pomoć je trebala stići od porodice budućeg supruga i njezine najbolje prijateljice, ali i to je propalo.

Zaručnik se uprkos svemu htio oženiti, predložio je jeftinije rješenje poput Las Vegasa. 

"Nasmijala sam mu se u lice, ali on je bio mrtav-ozbiljan. Napustio je sobu i nije se ispričao za svoj grozni prijedlog. Potom sam nazvala svoju kumu i isplakala se kao kišna godina. Umjesto suosjećanja, rekla mi je da tražim previše i da bih se trebala držati budžeta. Samo sam htjela biti Kardashianka na jedan dan i potom živjeti svoj život kao normalna osoba", rekla je Susan, koja je, logično, izvrijeđala nesuđenu kumu i poklopila joj slušalicu.

Djeveruše i kuma tražile su Susan da im vrati novac, ali ona je to odbila. Metro piše da nisu sigurni gdje je Susan sada, ali zasigurno je da joj ne nedostaje njen bivši, porodica i prijatelji.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije